Nye regler
Slagtefjerkræbekendtgørelsen
Bekendtgørelse om forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ, kontrol af salmonella i slagte-fjerkræ og fjerkrækød samt kontrol af campylobacter i slagtekyllinger og kyllingekød (slagtefjerkræbekendtgørelsen) omhandler forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ og kontrol af salmonella i fjerkræ samt i fersk kød af høns, kyllinger og kalkuner. Endvidere omhandler bekendtgørelsen bestemmelser om undersøgelse for campylobacter i slagtekyllinger og fersk kød af kyllinger.
Formel titel:
Bekendtgørelse om forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ, kontrol af salmonella i slagtefjerkræ og fjerkrækød samt kontrol af campylobacter i slagtekyllinger og kyllingekød
Forventes at træde i kraft:
01/07/2025
Ansvarlig myndighed:
Fødevarestyrelsen
Ministerium:
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Læs den fulde tekst hos Retsinformation:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2025/525Ovenstående information er kun vejledende. Gældende dokumenter findes i Retsinformation