Slagtefjerkræbekendtgørelsen

Bekendtgørelse om forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ, kontrol af salmonella i slagte-fjerkræ og fjerkrækød samt kontrol af campylobacter i slagtekyllinger og kyllingekød (slagtefjerkræbekendtgørelsen) omhandler forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ og kontrol af salmonella i fjerkræ samt i fersk kød af høns, kyllinger og kalkuner. Endvidere omhandler bekendtgørelsen bestemmelser om undersøgelse for campylobacter i slagtekyllinger og fersk kød af kyllinger.

  • Formel titel:

    Bekendtgørelse om forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ, kontrol af salmonella i slagtefjerkræ og fjerkrækød samt kontrol af campylobacter i slagtekyllinger og kyllingekød

  • Forventes at træde i kraft:

    01/07/2025

  • Ansvarlig myndighed:

    Fødevarestyrelsen

  • Ministerium:

    Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

  • Læs den fulde tekst hos Retsinformation:

    https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2025/525
  • Ovenstående information er kun vejledende. Gældende dokumenter findes i Retsinformation

Partners